nog twee weken
Door: vanzanten
Blijf op de hoogte en volg Joke
31 Augustus 2010 | Nederland, Dordrecht
Capac Hucha was de Koninklijke plicht van de Incakoning om door middel van kinderoffers zijn politiek gezag uit te dragen.
Ver voor de Inca’s dronken de Moche’s het bloed van hun eigen krijgers om overstromingen af te wenden en de Nasca’s snelden krijgerhoofden als metafoor voor de oogst. Lekker volkje dus die Peruanen.
Mensenoffers, das weer eens wat anders dan waarmee Peru het afgelopen jaar in het nieuws kwam:
Overstromingen en Modderlawines. Ontvoering en Berovingen. Vliegtuig- en busongelukken. Moord en doodslag. Drugsvangsten en hondsdolle vleermuizen.
Wij laten ons niet gek maken. Morgen over twee weken is het zover. “Peru, here we come…..”
Angelika en Joke
31 Augustus 2010 - 15:59
Karin:
Jullie hebben al aardig wat huiswerk verricht! Ik zie voor straks uit naar jullie reisverslagen;-) -
31 Augustus 2010 - 17:03
Noortje:
Alles wat geweest is kan jullie niet meer overkomen.......Ga maar lekker genieten van jullie Peru-avontuur.
Hoop wel dat je vanavond nog ff komt steppen na dat geslenter in het museum!
groetjes
Noortje en Roel -
31 Augustus 2010 - 17:46
Trudy:
Weten jullie al hoe je HELP roept op z,n spaans? komt ie....socorro! en ik kan het niet?no es culpa mia. je kan altijd ff sms,en naar mij, je weet het maar nooit!!
het gaat nu echt beginnen he, ben wel een beetje jaloers. x -
01 September 2010 - 08:54
Joke En Leo:
Een goed begin is het halve werk. Uitkijken dus.
Wij wensen jullie veel plezier en volgen graag
jullie belevenissen.
Liefs.
Joke en Leo
01 September 2010 - 11:32
Mylene :
Tja, en als dan ook nog eens de mooiste Peruaanse man op dit moment gewoon in Nederland woont...waarom zou je dan nog gaan? ;-)
Liebe Mutti en Joke, ik wens jullie heel veel plezier! Geniet van de mooie reis die jullie gaan maken.
Veel liefs,
Mylène -
01 September 2010 - 19:03
Maj:
Ver voor de Inca’s dronken de Moche’s het bloed van hun eigen krijgers om overstromingen af te wenden!! Zullen we nog voor jullie vertrek aan het bloed van Wilders en Klink moeten??? Proost!!!Ik ga jullie volgen van dag tot dag! -
07 September 2010 - 20:23
Angelika Jansen:
ik heb mijn krakende knien laten olien. gaat stukken beter nu. -
12 September 2010 - 23:28
Ma Van Zanten:
Hoe je reis wordt weten we nog niet, maar je afscheidsbrunch was erg gezellig. Goeie reis, groetjes Ma -
14 September 2010 - 12:52
Daan:
ik ben natuurlijk stikjaloers, maar wens jullie heel veel plezier! -
16 September 2010 - 21:06
Marjan Holster:
Hoi Joke
Veel vakantieplezier
en geniet van de mooie reis
groetjes uit ons kikkerlandje
ad en marjan -
18 September 2010 - 17:46
Avonddiensten:
Hej daar
Zijn jullie goed en wel aangekomen? We zitten met smart te wachten op jullie eerste reisverslag!
Groetjes Francis, Jannie en Debbie