21 mei 2012
Door: Joke van Zanten
Blijf op de hoogte en volg Joke
23 Mei 2012 | Nederland, Haamstede
Het weer omgeslagen, zomers ... eindelijk
Afgelopen weekend hebben we daar dan ook met volle teugen van genoten. Vrijdag een BBQ in de tuin en zaterdag hebben we een wandeling gemaakt (met knapzak) naar het strand. Daar hebben we het strandpaviljoen ZUID-ZUID-WEST onveilig gemaakt. Zondag hebben we eco scooters gehuurd en zijn daarmee van Bruinisse naar Zierikzee gereden.
Daar nuttigen we bij de gekroonde suikerbiet (kortweg: de Biet) een lekkere lunch met al dan niet een alcoholische versnapering.
Voor we terug gaan naar Bruinisse krijgen we nog te maken met een ongelukje tussen Jacqueline en Nel, daar krijgt iedereen een beetje de bibbers van. Hopelijk vergoed de verzekering de borg van €300.
We sluiten het weekend af met een diner in de pizzeria SenCe. Een aantal laten de pizza inpakken want het is teveel allemaal. Lekker voor op de terugweg (als je hem uit de koelkast haalt)
Nel, Jacqueline, Angelique, Margot, Annie, Marjan, Suzan, Elly en Noortje gaan weer naar Dordrecht. Tonnie, Petra, Trees en Joke blijven nog even.
Maandag 21 mei rijden Trees en Joke terug naar Dordrecht op de fiets
Van de heenweg weten we nog dat de routebeschrijving 87 en de kilometerteller
100 km aangaf.
De terugweg (zonder grote dwalingen) duurde ook 100 kilometer en ook 8 uur. Behalve het stukje tussen Hellevoetsluis en Hekelingen en het pontje Puttershoek / Zwijndrecht, hebben we dezelfde route gereden. Dus daarin zit niet het verschil van kilometers. Om 17.00 uur komen we bij de hooikade Dordrecht weer binnen en zijn moe maar voldaan na een onvergetelijk weekend.
23 Mei 2012 - 17:00
Daan: