15 april 2013
Door: Joke van Zanten
Blijf op de hoogte en volg Joke
15 April 2013 | Nederland, Haarlem
Toen ging het ook nog regenen op het pontje naar Krimpen Lek/ IJssel what ever. De route gaat langs/ door Capelle aan de IJssel naar Moerkapelle. Langs Zoetermeer fietsen we naar Zoetermeer. Hierna fietsen we dwars door Leiden Waar we klokslag 3 uur aankomen. Het gaat soepel, Oegstgeest en dan de bollenstreek Sassenheim, Lisse en Hillegom.
Bij een bollenverkoper wil Trudy een ouderwets molentje kopen voor op haar fiets. Die man reageert geagiteerd "ik ben geen speelgoedwinkel.
Na Hillegom, Heemstede komen we aan in Haarlem (Bij Ria van de vrienden op de fiets) om 18.00 uur. We hebben er dan 110 kilometer opzitten.
We nemen een douche en een kopje thee bij Ria en dan gaan we op pad voor een beetje eten. Dat vinden we bij Teds eetcafe. Trudy probeert Tom Jones na te doen, we nemen een borreltje en Maj neemt een sigaretje, zo werken we allemaal aan onze verslaving. Welterusten.
16 April 2013 - 00:20
Marianne-annie:
nou meiden wat een respect.
nog veel fietsplezier.
en Joke van harte gefeliciteerd met je verjaardag
liefs -
16 April 2013 - 01:05
Ma Van Zanten:
Hallo meisjes Het is gelijk een goed begin 11O km Petje af Ik denk dat jullie morgen en zere billen zullen hebben Joke een erge droge zonnige gezellige verjaardag toegewenst groetjes Ma -
16 April 2013 - 08:53
Anja L:
Petje af , 110 km, doe het jullie denk ik niet na, succes verders!!
16 April 2013 - 09:29
Joke En Leo:
Lieve Joke,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wensen jullie nog vele veilige
kilometers toe.
Veel plezier en tot horens. -
16 April 2013 - 15:32
Tonnie En Cor:
Hai Joke
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag een fijne dag .
Wat goed van jullie voor de eerste dag ga zo door en hou jullie billetjes soepel.
Neem vanavond een borrel op je verjaardag dan doen wij dat ook op de step les/
Doe allen de groeten en vooral veel fiets plezier.