16/4/2013
Door: Angelika
Blijf op de hoogte en volg Joke
17 April 2013 | Nederland, Haarlem
Wij kregen een mega ontbijt bij Ria in Haarlem! Bij het ontbijt hebben wij Joke toegezongen want ze is nu een jaar ouder. Na het ontbijt alles inpakken en op weg naar Amsterdam. Trudy als echte Amsterdamse heeft ons door de staat geloodst. Bij elke stoplicht en iedere straathoek veranderde de route.voor Amsterdam bellen wij voor een adresje voor de nacht. Het was niet makkelijk omdat het kortdag was om iets te vinden. Wij doen de route langs de Amstel . Daar hebben wij wind tegen. De route langs de Gein daar hadden we windje mee, dat was fijn. We vervolgen een hele mooie route van ouderkerk aan de Amstel naar Abcoude. In Hilversum rijden we langs de opnamestudios,s
Daar vandaan nemen een hele mooie bosroute. We passeren lage vuurse en Soest wel drie keer.we worden van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Eindelijk kwamen wij aan in Amersfoort bij onze gastvrouw. We wandelen naar naar het centrum langs de stier voorbij de poort en eten pizza bij la scala. Terug nemen wij een borreltje op onze kamer op de gezondheid van Jo, pyjama party!!