Zondag 9 februari 2014
Door: Joke van Zanten
Blijf op de hoogte en volg Joke
09 Februari 2014 | Canada, Vancouver
Daarna vallen nog even de ogen dicht en om half negen zit ons bezoekje aan Astrid er echt op. We nemen afscheid van de bewoners en wandelen naar het i centre voor de Whistler Shuttle. Als die arriveert nemen we afscheid en vloeien de tranen…. We rijden vandaag de route sky 2 sea even mooi als de heenreis.
Aangekomen in Vancouver nemen we eerst een starbuck met broodje en dan gaan we op zoek naar Simon’s Bike Shop. Daar laten we de bagage achter en huren een fiets. We gaan eerst naar de Olympic Tourch van 2010 en daarvandaan fietsen we de naar Stanley park. Wat een uitzichten….…
In het park is het aquarium wat we natuurlijk niet links laten liggen. beluga’s, dolfijnen, otters, zeeleeuwen en nog veel meer. We eten er een aangekleed patatje en dan rest nog de 4D film. Ik heb Karin nog uitgelegd waar die 4e D voor staat: “nee, joh gek” was haar reactie. ha ha!!
Daarna fietsen we verder Stanley park door en passeren totempalen, een kanon, een vuurtoren en.…’ the girl in wetsuit’ een kopie van de zeemeermin in Kopenhagen.
We fietsen terug naar Simon en leveren de fietsen in. Dan gaan we op zoek naar een kroeg, want we hebben nog twee uur en twee flessen witte wijn te overbruggen. Dat wordt Cactus Club Cafe , daar hebben ze wifi dus dan kan het verslag worden bijgewerkt… bij deze!
We nemen straks de skytrain naar het vliegveld en dan met een stopover in Londen de vlucht naar Amsterdam. Het is nu zondagmiddag 9 februari kwart over 5. We zijn op maandag 10 februari rond acht uur s avonds weer in Nederland. Het was weer leuk…. tot de volgende keer maar weer.
10 Februari 2014 - 02:26
Astrid:
Vond het superleuk dat jullie er waren hoor!!! goede terugreis, en de groeten aan iedereen :) -
10 Februari 2014 - 02:32
Joke Van Zanten:
Love you baby. Bedankt voor alles, het waren geweldige dagen!!