Laatste dag
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke
23 Juni 2023 | Luxemburg, Luxemburg
Het vertrek van de Ferry van I’le Rousson naar Toulon staat gepland voor 11:00 uur. De exacte vertrektijd is 10:57 uur, dus da’s netjes geregeld.
In onze gereserveerde stoelen vermaken we ons, lezen een boekje, spelen spelletje, kijken een filmpje, eten een broodje en doen dutjes.
We komen aan in de haven vanToulon 18:00 uur, da’s dus ook netjes geregeld. Dat we pas om 19:00 de A50 oprijden, komt omdat we in de Ferry nog 3 haarspeldbochten moeten nemen en in de stad Toulon ook nog 1. Dat kan beter geregeld!
Nu niet gaan zeuren, we hebben 2 heerlijke weken gehad op ille de beauty, dat eiland doet zijn bijnaam eer aan!
Ons rest nog twee dagen rijden naar huis, daar zullen we jullie niet meer mee vermoeien. Tot de volgende keer/reis!
23 Juni 2023 - 17:39
Daan:
jammer,.....ik lees deze verslagen graag!
Volgens mij hadden jullie een top vakantie!!
23 Juni 2023 - 17:40
Suzan:
Weer bedankt Joke. Het was weer een genot om je verslag te lezen iedere dag! Op naar de volgende vakantie[e-1f44d][e-1f642]
23 Juni 2023 - 21:31
Marianne :
Zo te lezen hebben jullie een hele toffe reis gehad leuk om te lezen doe voorzichtig zichtig met de terugreis
23 Juni 2023 - 22:34
Daniel:
[e-1f44d][e-1f44d][e-1f44d][e-1f44d][e-1f44d][e-1f44d][e-1f44d]
24 Juni 2023 - 09:33
Marjan:
Leuk weer om alles te lezen op naar de volgende serie.
Wel thuis
24 Juni 2023 - 19:55
Kaatje:
Jammer, we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe de laatste twee dagen aflopen, kan nog van alles gebeuren jullie kennende [e-1f602][e-1f602]
goede reis meiden, tot snel